DSC04095-35.jpg

Hoi!

Wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen. Mijn naam is Vivian en in 2021 begon ik als zzp'er. Op deze pagina neem ik je graag mee in wie ik ben en mijn ondernemersverhaal.

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn

Over mij

Ik zit met mijn beste vriendinnen aan tafel. Voor ons staat een half opgegeten dessert en aan het plafond hangen slingers. Ik ben vandaag 29 jaar geworden en geniet van een heerlijk zelfgemaakt diner, want Corona. Ik kijk mijn vriendinnen aan en zeg "meiden ik ga ondernemen, voor het einde van dit jaar heb ik mijn eigen bedrijf". Een keuze waar ik lang van droomde, maar nu was ik er echt klaar voor!

Dus zo geschiedde. Op 1 oktober 2021 begon ik officieel met Via Viev. Mijn eerste doel was om voldoende omzet te behalen zodat ik mijn baan volledig op kon zeggen en met veel trots kan ik zeggen dat het is gelukt! Maar helemaal happy was ik niet. Ik haalde niet de voldoening uit het ondernemen als dat ik zou willen. Dat betekende terug naar de tekentafel, nieuwe aanbod creëren en mezelf even goed in de spiegel aankijken. Wat wil ik nu echt?

Dat antwoord bleek nog niet zo simpel. Ik vind heel veel dingen leuk! Maar er is wel duidelijk een verbindende factor namelijk het vertellen van verhalen. Ik luister er graag naar en vind ze vertellen ook erg leuk. Volgens mij zijn we allemaal van mening dat verhalen je kunnen inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Toch blijkt dat voor veel bedrijven het nog niet zo makkelijk is om hun merkverhaal over te brengen. Hoe geef je vorm aan je merkverhaal en hoe zet je het concreet om in je communicatie. Daar ga ik je mee helpen!

Door middel van tekst en spraak zet ik jouw merkverhaal om in bruikbare communicatie. Bekijk mijn aanbod hier.

Weetjes over mij

Ik ben gek op feitjes, vroeger las ik ze al in de Donald Duck of op de achterkant van een pak Venz Hagelslag. Nog steeds Google ik wat af naar leuke en gekke weetjes en daarom hier wat leuke feitjes over mezelf: 

- Ik heb een boekje waarin ik al mijn hersenspinsels opschrijf. Van struggels in mijn bedrijf tot date verhalen. Het leert me dingen niet te serieus te nemen en dat alles altijd goed komt. 

- Mijn guilty pleasure is de croissant. Ik bid voor de dag dat ze die dingen uitvinden zonder calorieën.

- Ik ben opgegroeid in een familie waar eten en drinken centraal staat en noem mezelf een echte Bourgondiër.

- Dat kan eigenlijk ook niet anders want ik kom uit het Bourgondische Brabant. Al ben ik al een aantal jaren gelukkig in Amsterdam.

- Ik ben een beetje een chaotische en vaak erg onhandig. 

- Ik hou van lezen. Heerlijk op de bank of in het park. Het liefst met een glas rode wijn. 

- In het weekend ben ik vaak te vinden op de dansvloer van een festival of in een kroegje in de buurt.

vivian croissant.jpg

En jij?

Denk je na het lezen van mijn verhaal dat ik iets voor jou zou kunnen betekenen? Of wil je graag met me in gesprek? Stuur dan een mailtje naar vivian@viaviev.nl