top of page

Podcast edit & promo

Je ziet ze regelmatig voorbij komen op social media en op platforms zoals Spotify zijn ze niet meer weg te denken. Gemakkelijk om naar te luisteren wanneer je bezig bent met schoonmaken, autorijden, fietsen of boodschappen doen. Bijna de helft van Nederland luistert inmiddels wel eens naar podcast. Niet voor niks dat steeds meer bedrijven informatie verspreiden of klanten en medewerkers proberen te werven door het gebruik van dit medium.

Wil jij met jouw bedrijf aan de slag met de productie van een podcast, maar heb je geen tijd voor het editen waardoor je het publiceren blijft uitstellen. Laat mij je helpen door een deel uit handen te nemen. Ik edit je podcast zodat je geluid beter klinkt en lange pauzes, uh's en versprekingen zijn weggeknipt. Daarnaast edit ik je intro en outro aan de podcast en zet ik alles om naar .mp4 formaat zodat je hem direct kunt uploaden. Verder schrijf ik een korte bijschrijving (shownote) die je onder je podcast kunt plaatsen. Dat scheelt jou een hoop tijd die je kunt steken in het maken van nieuwe afleveringen!

Wil je daarnaast ook materiaal voor de promotie van je podcast, dan is je edit pakket uit te breiden met promotiemateriaal. Lees verder voor meer informatie.

DSC03464-6.jpg

VERLANG JIJ NAAR:

Meer tijd voor het opnemen van nieuwe afleveringen.

Rust in je productie planning.

Een eigen podium voor jouw bedrijf. 

Aantrekkelijk promomateriaal voor je podcast.

Een sparringpartner voor je podcast. 

Dan is het uit handen laten nemen van je podcast editing en promotie iets voor jou!

brand.png
Gastbloggen.jpg

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Hulp bij het opzetten van de briefing door invullen van vragenlijst. 

Oplevering van bewerkt podcast materiaal in ready to stream .mp4 bestand

 

Bij uitbreiding van het pakket met promotiemateriaal ontvang je ook een visual, reel en Social media post voor de promotie van je podcast. 

headphone.png

SPELREGELS

Om jouw podcast productie (deels) uit handen te kunnen nemen gaan we tijdens beginnen we met een briefing waarin we dieper ingaan op het doel van je podcast en gewenste publicatiedatum. 

Ik ga na aanlevering van je ruwe podcast in .wave formaat aan de slag met het bewerken van je aflevering. Ik verbeter het geluid en knip alle lange stiltes, uh's en versprekingen eruit. Daarnaast voeg ik ook de intro en outro toe.

De oplevering doe ik in .mp4 formaat via de wetransfer zodat jij hem direct kunt oploaden via je streamingsplatform.

Je mag me altijd alles vragen omtrent podcasting en marketing. Mijn kennis is jouw kennis. 

Vivian - Via Viev .jpg
vinyl.png

INVESTERING

Wil jij het editen van je podcast uit handen geven? Promotiemateriaal voor je podcast aangeleverd krijgen? 

Podcast editing is op basis van de lengte van je ruwe podcast aflevering. Het editen van een aflevering van 25 minuten is al af te nemen voor €65,- excl. BTW per aflevering.

Meer informatie over de mogelijkheden, de verschillende pakketten en mijn werkwijzen zijn te vinden in de offerte. Download de offerte via onderstaande knop.

Sublogo B - Trans Black_edited.png
bottom of page