top of page

Portfolio

Je vindt hier een aantal projecten uitgelicht waar Via Viev met veel plezier aan heeft gewerkt. Elk project is uniek, maar 1 ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal een connectie gemaakt met hun volgers. Ze verkopen hun ambitie, waarde en expertise. Ben jij de volgende?

Video
Amica Advocaten

Voor een nieuw advocatenkantoor in Sneek hebben we video reels opgenomen om hun kennis en kunde over te brengen, maar ook hun toegankelijkheid aan te tonen door naast vakgerichte ook persoonlijke vragen te stellen. Op deze manier kunnen ze zich vanaf de start onderscheiden in de wereld van advocatuur.

Video
Tess Heijnis

Voor Tess Heijnis hebben we brand stories gemaakt speciaal voor Instagram. In deze video's kon ze niet alleen haar kunst tentoonstellen, maar ook haar passie kon overbrengen. Kunst is emotie en daar hoort content bij dat raakt.

Portugalia Tasca portfolio.png

Fotografie & beheer Portugalia Tasca

Voor Portugalia Tasca hebben we foto content gemaakt die hun twee restaurants op een warme en authentieke manier weergeven. Daarnaast maken we maandelijks de content kalender en schrijven we berichten, zodat ze consistent zichtbaar zijn.

WAD Studio

WAD studio wilde hun bedrijf en projecten op een manier in beeld brengen die bij hun past; Creatief en met Emotie. 

Daarom hebben we branding video's voor hun gemaakt waarin hun verhaal, hun why en hun werk centraal staan.

bottom of page