top of page
Spotlightshow dag 1 BY ISABELLAVERDUYN-37_websize_edited.png

In het kort

1. Opgegroeid in een ondernemersfamilie en startte in 2021 zelf met ondernemen.

2. Afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Marketing Management)

3. Maker van de podcast Strijdlust

3. Enthousiast, verbindend en motiverend

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn

Spreker

Als ik ergens energie van krijg dan is het wel mensen die hun doelen willen nastreven. Die het net even anders willen doen dan de rest. Die onderzoeken wat hun gelukkig maakt en dit niet laten afhangen van toevalligheden of externe factoren. 

Ik gun iedereen het LEF om te gaan voor zijn of haar dromen, maar laten we eerlijk zijn dat is nog niet altijd zo gemakkelijk. Angst, negatieve gedachten, keuzestress en je ego beïnvloeden je drive om te gaan voor de dingen die je echt gelukkig maken. 

Duidelijkheid creëren, lef ontwikkelen en in beweging komen zijn belangrijke onderdelen als het gaat om persoonlijke leiderschap. Ik wil je helpen om te ontdekken waar je gelukkig van wordt en hoe je in de "actiestand" komt. Tijdens mijn talk krijg je tools, tips, inspiratie en een flinke dosis motivatie om in actie te komen, zodat jij een toekomst tegemoet gaat die bij je past.

Ben je er klaar voor?

Voor wie

Voor ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen en support willen krijgen om vanuit moed de volgende stap te zetten. 

Voor individuen die vastlopen en het lastig vinden om te kiezen voor dingen die ze gelukkig maken en om in actie te komen.

Voor (management) teams die willen ontdekken waar hun krachten liggen als team, de neuzen dezelfde kant op staan en het best bij elkaar naar boven willen halen.

Spotlightshow dag 2 BY ISABELLAVERDUYN-75_websize_edited.jpg

Onderwerpen

1. Persoonlijk leiderschap

2. Marketing en Social media

3. Maatschappij

4. Empowerment 

5. Ondernemen

Denk je na het lezen van mijn verhaal en sprekers onderwerpen dat ik iets voor jou zou kunnen betekenen? Of wil je me graag beter leren kennen? Stuur dan een mailtje naar vivian@viaviev.nl 

Sublogo B - Trans Black.png
bottom of page