Meer klanten door betere teksten

Wanneer je start met je bedrijf is de nummer één vraag 'wat ga je doen?' Een makelaarskantoor, marketingbureau, fotograaf of een kledingzaak. Het kunnen allemaal antwoorden zijn op de vraag 'wat ga je doen?'. 

Er zijn maar weinig mensen die vervolgens doorvragen waarom je dit gaat doen? Terwijl dit dé reden is waarom jouw bedrijf op aarde is. En laten we eerlijk zijn. Naar dit antwoord zijn we stiekem toch veel nieuwsgieriger? Hier ligt namelijk de oplossing van het probleem van jouw ideale klant.  

Hoewel ondernemers echt wel weten waarom hun bedrijf op aarde is. Blijkt het voor veel ondernemers lastig te zijn om dit onder woorden te brengen. Hun ideale klant te raken en conversiegericht te schrijven.

 

Ik ben Via Viev gestart omdat ik ondernemers wil helpen om meer uit hun bedrijf te halen. Dit doe ik onder andere door ondernemers te helpen met hun merkverhaal. Want verhalen vertellen dat kan ik goed ;). En als jij duidelijk kunt vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet zul je merken dat je makkelijker nieuwe klanten binnen haalt.

DSC04035-33.jpg

'Oke, maar hoe gaan we dit dan doen Vivian?' 

Allereerst moet jij aan de bak. Hoe lekker het ook is om alles uit handen te geven. Het resultaat wordt echt beter als jij eerst aan de slag gaat. Wat moet je doen? Mij alles vertellen over je bedrijf, aanbod, communicatie en de vragen die je hebt rondom je teksten. Dit doen we tijdens een eerste call.

Vervolgens ga ik aan de slag. Ik scan al je communicatiemiddelen. zoals je website en social media. Ik ga kijken wat je schrijfstijl is, of je vaak loze woorden gebruikt, of je aanbod duidelijk naar voren komt en waarom de klant het aanbod moet kopen. De resultaten van de scan zet ik in een rapport. Ik geeft hierin antwoorden op de vragen die jij hebt gesteld tijdens de eerste call, maar vertel ik je ook wat mij daarbuiten opvalt. Kortom alles wat je wilde weten en wat je niet wilde weten over je teksten. 

Het rapport bespreken we samen tijdens de tweede call. We bespreken hoe je bezoekers kunt prikkelen en enthousiast kunt maken voor je aanbod. Waar gaat het goed, wat kan er betere en hoe kun je dit verbeteren. Na het gesprek kun jij direct aan de slag met je teksten.

 

Meer klanten, meer omzet, meer winst door teksten die raken. 
 

Deze sessie is iets voor jouw als:

- Je moeite hebt met het aanspreken van je ideale klant.

- Je wilt je positionering, verhaal en websitecopy aanscherpen.

- Je hebt onwijs veel zin om - na al het uitstellen - je website teksten echt goed aan te pakken. 

- Je moeite hebt met het schrijven van wervende teksten.

- Je niet goed weet hoe je storytelling kunt toepassen.

- Je klaar bent met het continu wijzigen van je teksten omdat je geen duidelijke strategie hebt.

- Je wilt weten waar de kansen liggen binnen je teksten.

Het resultaat

- Je hebt een concreet rapport waarmee je direct aan de slag kunt.

- Je weet waar de kansen liggen binnen je teksten om meer klanten aan te trekken.

- Je merkverhaal is aangescherpt.

- Al je vragen die je had over je teksten zijn beantwoord.

Vivian - Via Viev .jpg

De spel(lings)regels

- Alles begint bij jou. We plannen daarom eerst een call waarin jij mij uitleg geeft over je bedrijf en de vragen deelt die je hebt over je teksten. 

- Ik help je met deze voorbereiding door je ook wat vragen toe te sturen. Deze moet je beantwoorden. 

- Na het gesprek plannen we binnen 2 weken het vervolg gesprek waarin ik het rapport met je deel.

- Na het gesprek ga je zelf aan de slag met het herschrijven van de teksten. Wil je dit uitbesteden? Dan kan je deze dienst bijboeken.

Ga hier naar mijn aanbod voor copywriting.

Aan de slag met je teksten?

Ben je klaar met aanmodderen? Wil je meer uit je teksten halen? Klanten aantrekken die bij je passen en meer omzet draaien? Boek dan nu jouw strategischesessie. 

 

Strategischesessie is nu te boeken voor €275,- excl. BTW

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar vivian@viaviev.nl dan plannen we zo snel mogelijk een datum in voor de eerste sessie.